Katern

Talen

Volksuniversiteit Utrecht biedt al sinds de jaren ‘30 diverse taalcursussen aan. Op de diverse locaties in Nieuwegein kunt u de taalcursussen Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Grieks en Hongaars volgen.

Of je nou begint met een taal of ver gevorderd bent, in een rustig tempo wilt leren of een intensieve cursus nodig hebt, wij bieden je een ruime selectie van talen aan op verschillende niveaus en intensiteiten. Ook voor opfriscursussen en conversatiegroepen zit je bij Volksuniversiteit Utrecht goed. Als je een taalcursus volgt bij Volksuniversiteit Utrecht, dan krijg je aan het eind van de taalcursus een advies over het vervolgniveau.

Niveau bepaling van de taalcursussen
Met uitzondering van niveau 1 is instromen uitsluitend mogelijk na overleg met een docent tijdens de Open Dag op zaterdag 3 september in Utrecht of tijdens een van de spreekuren. De docent bepaalt samen met jou welk niveau het beste bij je past door het voeren van een gesprek en/of het maken van een toets. Alle spreekuren en intakegesprekken zijn gratis en worden gehouden op de Nieuwegracht 41 te Utrecht.

Voor meer informatie kunt u op de website van de Volksuniversiteit kijken of op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur kunt u ons telefonisch bereiken op 030-2313395.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk