Katern

Takeda Ryu zomerprogramma in Merwestein

Door de Lockdown vanwege het Coronavirus hebben de leden van de Takeda Ryu Kobilza Ha, een Koryu (traditionele) Aiki-school, de afgelopen maanden niet kunnen trainen. Maar sinds in juli de beperkingen zijn opgeheven op contactsporten mogen zij weer!

‘Na zo’n lange opgelegde stop konden we niet wachten om weer te beginnen, dus houden we speciale zomertrainingen. Op zondagen in de maand augustus trainen we in twee blokken van 12.00 uur tot 14.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur in het vertrouwde sportzaal van Merwestein in Nieuwegein’ aldus Jaap Rutten van de school.

Wil je erbij zijn om een training Japanse vechtkunst te ervaren? Geef je dan op voor een proefles via de website van de Aiki-school.

Over Takeda Ryu
Takeda Ryu is een krijgskunst in de traditie van de Samurai. Deze krijgskunst vindt zijn oorsprong in de Kai Genji Takeda familie. De naam Takeda Ryu Kobilza Ha betekent niets anders dan de School van Takeda volgens Siegfried Kobilza. Takeda Ryu bestaat inmiddels al meer dan 800 jaar. Al die tijd is de kennis van de Samurai bewaard gebleven, zodat tot op de dag van vandaag zeer realistisch getraind kan worden.

Onder leiding van Siegfried Kobilza staat Takeda Ryu Kobilza Ha voor een helder en duidelijk trainingsconcept en zeer sterk ontwikkelde trainingsmethodes. Hierdoor wordt een hoge mate van vaardigheid verworven door de beoefenaars (Takeda Budoka) in de verschillende vechtsporten van de Takeda krijgskunst. Takeda Ryu Kobilza ha vertegenwoordigt het Sobudo concept. Sobudo wil zeggen dat alle vechtsporten (Sobudo Disciplines) van de Takeda krijgskunst in hun totaliteit worden onderricht.

Dit is echter geen verplichting, veel meer is het een mogelijkheid in het beoefenen, die Takeda Ryu Kobilza Ha aanbied. Iedereen is vrij om ervoor te kiezen één of een willekeurige combinaties van twee of meer van de aangeboden vechtsporten te beoefenen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren