Tafeltennisvereniging VTV bereid basisschool leerlingen voor op tafeltennis toernooi

Tafeltennisverenigingen VTV organiseert in samenwerking met SportID Nieuwegein voor het 4e jaar op rij kennismakingslessen voor leerlingen van de basisscholen in Nieuwegein. De trainers van de vereniging gaan bij de scholen langs om de kinderen enthousiast te maken voor het tafeltennistoernooi wat plaats vind in het clubgebouw van VTV op zaterdag 3 maart.

Begin februari is er een start gemaakt met de eerste tafeltennis lessen. De kinderen worden enthousiast gemaakt met verschillende leuke tafeltennis vormen. Er werd met veel plezier geoefend met mikken, voetenwerk, serveren, overslaan en kleine partijtjes spelen. Op donderdag 22 februari zullen de laatste lessen plaats vinden.

Extra oefenen
De kinderen kunnen naast de lessen tijdens schooltijd ook nog extra oefenen voor het toernooi bij het naschools sport aanbod in Fokkesteeg. Dit kan op woensdagmiddag 14 & 21 februari van 14.00 – 15:00 uur in gymzaal De Driemaster.

“We organiseren dit traject in samenwerking met de vereniging en het onderwijs om kinderen en ouders kennis te laten maken met de vereniging. We hebben als doel zoveel mogelijk inwoners van Nieuwegein in beweging te krijgen en liefst ook structureel bij een vereniging of sportaanbieder. Jong leren bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde en positieve levensstijl aldus: Buurtsportcoach Sander Tuitel.”

Inschrijven voor het toernooi of voor meer informatie kijk op www.sportidnieuwegein.nl en ga naar de activiteitenkalender of neem contact op via: s.tuitel@merwestein.nl of tel. 030-600 4267.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren