Katern

Tafeltennisters Vreeswijk spelen zondag tegen Tanaka

Na gelijkspel afgelopen zondag tegen SKF uit Veenendaal (3-3) moeten de tafeltennissers uit Vreeswijk (VTV) aankomende zondag aan de slag tegen Tanaka uit Etten-Leur. Dit team is vorig seizoen met overmacht kampioen geworden in de eerste divisie. In een interview met de plaatselijke media hebben de speelsters een doelstelling uitgesproken: handhaven in de eredivisie. Het beloofd dus spannend te worden met veel strijd!

De wedstrijd is ook aankomende zondag thuis in de sporthal aan de Helmkruid in Nieuwegein. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. Wij bieden een geweldige wedstrijd in een fraaie ambiance. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Introducing: Xijin Zheng
VTV presenteert zondag met trots haar jongste aanwinst: Xijin Zheng. Dit dertienjarige jeugdtalent heeft vorig seizoen in de allerhoogste jeugdklasse, de kampioensgroep gespeeld. Xijin is inmiddels ook een bekende verschijning op de senioren B-toernooien. Zondag zet ze de volgende stap in haar sportcarrière, een eredivisiedebuut bij VTV.

Xijin Zheng

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren