Katern

Tafeltennisters Vreeswijk krijgen Heerlen op bezoek

Zondag 24 maart aanstaande is er weer eredivisie bij Tafeltennisvereniging Vreeswijk (VTV). Ditmaal komt de grote uitdager voor de landstitel op bezoek in Nieuwegein: TTV Lybrae uit Heerlen. In de eerste competitiehelft van dit seizoen kon VTV in Heerlen geen vuist maken tegen ex-international Elena Timina, de Russische topspeelster Tatiana Garnova en jeugdinternational Rachel Gerards.

‘We verwachten tafeltennis van de bovenste plank. Factoren als teamopstelling en vorm van de dag zullen de doorslag geven wat betreft de uitslag’ aldus coach Dong Li. Zij zal een keuze maken uit vijf beschikbare speelsters in het VTV-team, Vera van Boheemen, Emine Ernst, Jacintha de Hoop, Sanne de Hoop en Chana van der Venne.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. Voor de wedstrijd is er de gelegenheid om Emine Ernst te feliciteren met het behalen van de eerste plaats op het A-toernooi in Den Haag bij de meisjes junioren.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. Er zullen zes wedstrijden gespeeld worden. De zaal is gelegen aan de Helmkruid 9 in Park Oudegein.

Op de foto: Het VTV-team, op de voorgrond van links naar rechts Vera van Boheemen, Sanne de Hoop en coach Dong Li. Daarachter Jacintha de Hoop, Chana van der Venne, Emine Ernst en Manager Arjan van der Linden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren