Katern

Tafeltennisters uit Vreeswijk spelen gelijk tegen aartsrivaal SKF

De tafeltennisters uit Vreeswijk (VTV/Jinbu Europe) speelde zondag gelijk tegen aartsrivaal SKF. Na een spannende wedstrijd met flink wat vijfgamers deelden de ploegen de punten. Aan de kant van VTV bleef Tanja Helle ongeslagen, ze won van zowel Brenda Vonk als Tali Cohen. “Tegen SKF is 3-3 op zich natuurlijk goede uitslag, maar er had voor ons gevoel zeker meer in gezeten” aldus Helle.

De opening was voor Dong Li, die Tali Cohen met 3-0 versloeg. Daarna speelde Sanne de Hoop een spannende vijfgamer tegen Carla Nouwen. Tanja: “Sanne was, met 2-0 voor en vaak voorsprong daarna, echt heel dichtbij tegen Carla. Met twee punten verschil in de vijfde verloren. En tegen Brenda speelde ze ook een vijfsetter. Maar aan de andere kant overleefde ik ook maar net de vierde game tegen Tali, voordat ik de vijfde won.”

Uiteindelijk werd de eindstand bereikt door twee zeges van Helle en die ene zege van Li op Cohen. Li trok tegen de van zwangerschapsverlof teruggekeerde Nouwen aan het kortste eind. Sanne de Hoop verloor dus beide wedstrijden in vijf games van Nouwen en Vonk.

Voor Helle wederom een goed weekend na de goede resultaten van vorige week. Tevreden? “Jawel. Het was soms wel zwaar, maar ik denk dat ik twee goede wedstrijden heb gespeeld! Ik ben ook zeker heel blij met de resultaten van de afgelopen twee weken. Ik ben voor m’n gevoel goed op weg, maar er moet echt nog een heleboel gebeuren, voordat ik echt een grote stap vooruit ben. Maar zoals ik zei, dit gaat de goede kant op en ik ga hier gewoon mee door!”

Op de ranglijst blijft de stand ongewijzigd. VTV/Jinbu Europe) is de nummer twee, SKF staat een plekje lager op de derde positie.

Bron: Tafeltennisprimeur

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk