Katern

Tafeltennis voor ouderen bij TTVN

TTVN uit Nieuwegein start op woensdag 30 maart met OldStars tafeltennis. Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars tafeltennis biedt TTVN een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten.

Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je het soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Dan hebben we goed nieuws! OldStars tafeltennis wordt vanaf woensdag 30 maart georganiseerd bij TTVN Nieuwegein in Sporthal de Waterlelie aan de Heemraadsweide 14 in Batau Noord. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. De inloop begint die dag om 14.00 uur.

Fit en scherp blijven
Bij OldStars Tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je van tafeltennis aan een betere balans en conditie. De trainingen zijn met proffesionele begeleiding van een trainer.

Aanmelden
Kom ook meedoen met de kick-off op woensdag 30 maart onder leiding van Bettine Vriesekoop. Wil je meer iinformnatie of wil je je aanmelden dan kan dat bij Lydia Awwad (tel. 06-44149998) Een e-mailtje sturen kan ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren