Taco’s met gamba’s

Voor 2 personen en 8 taco schelpen nodig:

300 gram schone gepelde gamba’s
2 limoenen
150 ml yoghurt
3 jalapeno pepers
1 grote zak spinazie van 1 kg
2 teentjes knoflook
witte peper en zeezout
150 gram mini tomaatjes
2 sjalotjes
250 gram camembert
olie

In weinig olie de gamba’s 4 minuten bakken.

In een pan de gehakte knoflook in wat olie aan fruiten, en daarin de spinazie slinken.
Als deze klaar is in en vergiet goed uitlekken.

8 taco schelpen 5 minuten in de oven bakken op 180 graden.

In een blender het sap van de 2 limoenen, de jalapeno’s , wat witte peper en zeezout met de spinazie pureren.
Daardoor de yoghurt spatelen.

De taco schelpen vullen met de gamba’s en halve mini tomaatjes met fijngehakte sjalot .
Daarop de camembert (in reepjes) leggen
De schelpen ongeveer 10 minuten in de oven op 180 graden.

Serveren met de heerlijke spinaziedip.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk