Tablet-PC uitgereikt aan Burgernetdeelnemer

Burgernetdeelnemer dhr. van Onselen heeft woensdagavond 30 januari een Tablet-Pc ontvangen van burgemeester Frans Backhuijs. In november 2012 hield de gemeente Nieuwegein een wervingsactie voor nieuwe burgernetdeelnemers. Een onderdeel van deze actie was een verloting van de Tablet-Pc, alle burgernetdeelnemers maakten kans op deze prijs. De winnaar is sinds 2010 lid van Burgernet.

Met Burgernet sporen we samen verdachten van misdrijven op en vinden we vermiste personen terug. Veel Burgernetdeelnemers hebben de afgelopen jaren geholpen bij het oppakken van verdachten en het opsporen van vermiste personen. Burgernet is een samenwerking tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Bent u Burgernetdeelnemer, dan krijgt u direct een ingesproken bericht of een sms via uw (mobiele) telefoon met het verzoek uit te kijken naar een duidelijk omschreven persoon of voertuig. Ziet u iets, dan geeft u het direct door via 0800-0011 (gratis nummer). Agenten die op dat moment met het incident bezig zijn, kunnen dan nog gerichter hun actie vervolgen.

Burgernet kan nog beter werken als meer mensen lid worden. Iedereen met een vaste of mobiele telefoon kan mee doen. U kunt zelf aangeven tussen welke tijdstippen u wel en juist niet bereikbaar wilt zijn. De deelname aan Burgernet is gratis. Bent u 16 jaar of ouder? Dan kunt u zich aanmelden via www.burgernet.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk