Katern

‘t Klokhuis start haar eerste dreumescafé

Buurtcentrum ’t Klokhuis start op dinsdagmorgen 13 november haar éérste dreumescafé. Tijdens deze activiteit kunnen ouders praten over de ontwikkeling en opvoeding van hun kinderen. Hoofddoel echter is ontmoeting tussen ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar.

Ervaringen uitwisselen, gezellig met elkaar praten, ongedwongen bij elkaar zijn terwijl de kinderen met elkaar spelen is hoofdmoot van het dreumescafé. Het is de bedoeling dat in een later stadium één keer in de maand een thema behandeld wordt. Hierbij wordt waar nodig een externe gastdocent, spreker, of videomateriaal gebruikt. Thema’s die behandeld worden zijn afhankelijk van de vraag die leeft onder de ouders, dus de bezoekers kunnen daar zelf invloed op uitoefenen. Voorbeelden kunnen zijn: ontwikkeling van het kind, normen en waarden, EHBO bij kinderen, veiligheid, voorlichting basisscholen enz.

De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in buurtcentrum ’t Klokhuis. Er is geen inschrijving nodig, u kunt gewoon binnen lopen. Er is wel wat speelgoed aanwezig, maar men kan gerust eigen speelgoed voor de kinderen meenemen. De deelnemersbijdrage is f 2,50 per ouder (incl. 1 kop koffie/thee en glaasje ranja voor de peuters).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk