‘T Jong en Circus Jopie spelen samen in De Kom

De multidisciplinaire theatervoorstelling ‘Wat doet die engel op de waslijn’ is een uniek samenwerkingproject tussen Circus Jopie uit Utrecht en Jeugdorkest ’t JoNg uit Nieuwegein. Op 27 september is deze familievoorstelling vol theater, dans en muziek te zien in Theater De Kom.

Circus Jopie speelt een bijzondere theatervoorstelling die gaat over de val van een engel en een saaie, regenachtige, Nederlandse straat. Wat komt die engel daar eigenlijk doen? En wordt het op een bepaald moment niet eens tijd om weer te vertrekken? In een levendig geheel van theater, dans en muziek wordt het verhaal verteld van de gewone man uit Noord-Holland, die graag een weergaloze verschijning in Andalucia had willen zijn.

‘Wat doet die engel op de waslijn’, is ontstaan vanuit www.kunsthuisutrecht.nl. Dé website voor amateurkunstenaars in de provincie Utrecht. Bij de voorstelling hoort een aantal beeldende kunstwerken die gemaakt zijn n.a.v. ‘de zondag van de amateurkunst’ op 14 juni 2003. Deze reizen mee met de voorstelling en worden in de foyer van De Kom of buiten tentoongesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren