Katern

SVMD uit Doorn pakt wederom de wisselbeker tijdens het Regionale Badminton Toernooi

Zondag 15 april jl. organiseerden de Nieuwegeinse clubs BAD’87 en RBCN uit Nieuwgein voor de 27e keer het Recreatief Badminton Toernooi in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Er kwamen veel bekende gezichten van verenigingen, die al vaker speelden op dit unieke toernooi, maar ook nieuwe verenigingen hadden zich opgegeven.

In de eerste partijen op dit toernooi speelden de heren teams van BV Almere en bij de gemengde teams SVMD uit Doorn direct voor de winst, evenals vorig jaar. SVMD kon Poona uit Oud Beijerland voor blijven. Bij de heren werd poule 4 geheel een Nieuwegeinse aangelegenheid waarbij het team van BAD’87 eerste werd, nog voor BC ’t Gein en RBCN. In de gemengde poule werd het Nieuwegeinse Kon Makandra nog derde in poule 2.

De sportiviteit en gemoedelijkheid van alle teams maakten dit badmintontoernooi weer tot een succes. Voor het 28e Recreatief Badminton Toernooi in 2019 kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Alex Lisman (030-6064778). Reageren kan ook via de site www.rbtnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren