S.V. Geinoord verliest topscorer en doelman

S.V. Geinoord zal voor komend seizoen twee steunpilaren moeten missen. Topscorer Vincent Griffioen en vaste doelman Niels Renes hebben deze week bekend gemaakt dat ze voor een nieuwe club hebben gekozen, namelijk de Utrechtse fusieclub DHSC (DOS Holland Stichtse Boys-combinatie). Teamgenoot Jakko Kortenoever zal hen daarbij vergezellen zodat we dit trio komend seizoen niet meer op Parkhout in actie zullen zien.

Opmerkelijk aan deze overstap is dat het driemanschap op een lager niveau gaat spelen omdat DHSC een tweedeklasser is terwijl Geinoord een treetje hoger is geklasseerd. Vooral van Vincent Griffioen, die vorig seizoen nog in Lopik een topscorerstrofee van de regio in ontvangst mocht nemen, werd alom verwacht dat hij bij een eventueel vertrek voor een hoofd- of zelfs topklasser zou kiezen.

Naast dit trio zullen ook Dyon Siebelink (Delta Sports) en Mike Maas (Roda ’46) komend seizoen elders in actie komen. Al bij al een fikse aderlating voor de Geinoord-selectie die komend seizoen door Dick Kooijman getraind zal worden. Die is nu assistent-trainer bij Katwijk, de club die komend seizoen kampioen van de Topklasse hoopt te worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk