Katern

SV Geinoord huldigt trouwe leden

Voetbalvereniging SV Geinoord heeft de Nieuwjaarsreceptie benut om een aantal trouwe leden te huldigen. Het ging om clubmensen die al veertig jaar aan de Nieuwegeinse zaterdagclub zijn verbonden, namelijk: Herman van ’t Riet, Cherry Plantinga, Gerard van Vliet en Johan van der Snoek. Ook Arie Kortenhoff kreeg een oorkonde en bloemen omdat hij gedurende een lange periode aan de voetbalschool van SV Geinoord was verbonden. Kortenhoff was in gezelschap van zijn begeleider Wijnand Wolvis. Ook de complete familie Hazendonk werd naar voren geroepen vanwege hun verdiensten voor SV Geinoord.

Voorzitter Hans van der Meijden memoreerde in zijn Nieuwjaarsrede nog de gestagneerde fusieonderhandelingen tussen zijn club en buurman Vreeswijk en de rol die de gemeentelijk overheid in dit proces spelen. Van der Heijden: ,,De herstructurering van het sportpark zal voorlopig niet gerealiseerd kunnen worden zolang de financiering van de gemeente voor de nieuwe accommodatie achterwege blijft,’’ aldus de Geinoord-voorzitter.

Ook maakte de preses gewag van een wijziging in de technische staf. Hoofdcoach Loots zal in de rest van het seizoen geassisteerd worden door Rolf Pot waardoor het tweetal Helmes en Van Eijk een stapje terug zal doen.

Geinoord-voorzitter van der Meijden huldigt leden die veertig jaar lid zijn van de club, met van links naar rechts Johan van der Snoek, Cherry Plantinga, Herman van t Riet en Gerard van Vliet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren