Katern

SV Geinoord – GJS uitgesteld

De competitiewedstrijd tussen koploper SV Geinoord en GJS in de 2e klasse F gaat morgen, zaterdag 18 april niet door. Reden van het uitstel is het plotselinge overlijden van Wim van Genderen (56), bij SV Geinoord een clubman pur sang. De wedstrijd is verplaatst naar 28 april a.s..

Van Genderen was als grensrechter en materiaalverzorger jarenlang nauw bij het eerste elftal betrokken. De laatste jaren was hij vrijwel ‘dag en nacht’ met de kantinezaken bezig. Sinds 1967 was hij al betrokken bij SV Geinoord en was per week gemiddels 25 uur actief voor de voetbalclub uit Nieuwegein.

Wim werkte al buschauffeur bij Connexxion en laat twee kinderen en een vrouw achter. Op de website is een condoleanceregister voor het overlijden van Wim van Genderen geopend. Dit is te bereiken via deze link.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren