SV Geinoord begint met eerste training

Afgelopen zaterdag is SV Geinoord begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Trainer Gerrit Plomp begroette 28 spelers, een klein deel van selectie ontbrak nog wegens vakantie. De formatie zal op 31 augustus de eerste bekerwedstrijd spelen, uit tegen Sliedrecht. Maar de oefenmeester uit Nieuwegein hecht meer aandacht aan de start van de competitie, enkele weken later.

“Bij mijn vroegere club Soest heb ik meegemaakt dat je tegen beduidend sterkere tegenstanders geloot had en volgens mij pasten die duels meestal niet zo goed in de voorbereiding. Het lijkt mij zinvoller dat het elftal er staat als de competitie begint.”

Gerrit Plomp was eerder al eens trainer van Geinoord, en vertrok daarna als coach naar Huizen, CSW, Vriendenschaar, FC De Bilt en SO Soest. Als profvoetballer was hij actief bij FC Utrecht, de Duitse club Bochum en Feyenoord. De 56-jarige oefenmeester is nu dus weer terug op de plek waar hij sportieve successen vierde met Geinoord. “Ik hoop er weer een mooie periode van te maken, ik heb er veel zin in om weer te beginnen.”

Beelden van de eerste training van Geinoord, afgelopen zaterdag op Parkhout. (foto Gerard van Vliet).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren