Katern

Suske en Wiske Fanclubdag

Op zondag 19 april aanstaande wordt in het Meeting District aan de Blokhoeve 2a in Nieuwegein voor de 28e keer weer een Suske en Wiske Fanclubdag georganiseerd. Het zal een unieke dag worden want de complete Wereld van Suske en Wiske komt bijeen. Naast de hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, signeren ook Jeff Broeckx (Junior Suske en Wiske), Romano Molenaar en Bruno De Roover (J.ROM) en Charel Cambre (Amoras)! De fanclubdag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en kinderen tot 7 jaar mogen gratis naar binnen.

Uiteraard is het hele gezin welkom op deze dag. Speciaal voor de kinderen zijn er vele doe-dingen: speciale veiling voor kinderen, een springkussen, kleuren en tekenen op blanco puzzels, kleurwedstrijd, sminken, leeshoek, envelop trekken etc.

Tegen het einde van de dag vindt ere en verloting plaats en maak je een unieke kans om in een Suske en Wiske-avontuur op te treden. Het gaat weliswaar om een kort optreden (cameo) maar dat mag de pret niet drukken. Hoeveel fans kunnen zeggen dat ze in een album voorkomen?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren