Survivallen tijdens Obstacle Run Down Under voor Stichting MIND

Op zondag 26 mei om 11.45 uur gaan mensen die de stichting MIND een warm hart toedragen samen meedoen aan een Obstacle Run in Down Under om geld op te halen voor het helpen van mensen met psychische problemen en hun naasten.

stichting MIND

De stichting MIND strijdt voor een samenleving die investeert in mentale gezondheid en er alles aan doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. MIND geeft een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en biedt informatie, advies en ondersteuning.

Obstacle Run
Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze ‘obstakels’ – met of zonder hulp – te overwinnen. Door uitdagingen aan te gaan kun je leren en word je vaak sterker. ‘Maar het vergt moed en doorzettingsvermogen om obstakels aan te gaan. Dus hoe mooi is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en daarmee donaties op te halen voor MIND! Zodat MIND mensen die dat nodig hebben een helpende hand kan bieden’ aldus de organisatie.

Wi; je meer weten over de stichting MIND of zelf meedoen met de Obstacle Run? Kijk dan op deze website voor meer informatie. Down Under is gevestigd aan de Ravensewetering 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk