Supermarkt Galecop weer open

Nog geen drie jaar nadat de EMTÉ Supermarkt in Galecop was omgetoverd naar de 3.0 versie, is de supermarkt op winkelcentrum Galecop de afgelopen weken omgebouwd tot een JUMBO Supermarkt. De wijkbewoners zaten die weken zonder supermarkt in hun wijk maar vanaf vandaag kunnen zij weer naar hartenlust hun boodschappen doen. Onze videograaf Jos van Vogelpoel nam de afgelopen dagen een kijkje bij de verbouwing en filmde de feestelijke opening vandaag.

Filiaalmanager Albert Vrijs is trots op de vernieuwde winkel: “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo-geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu bijna 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van JUMBO in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Tijdens de opening ontvingen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25,- euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 december).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren