Super8day op het Anna van Rijn

Op vrijdag 9 januari arriveerden ruim 700 basisschoolleerlingen op het Anna Lyceum en de Anna Mavo aan de locatie Albatros en Flamingo in Nieuwegein. Busladingen vol enthousiaste en nieuwsgierige leerlingen namen enthousiast bezit van de school. Nieuwsgierig en vol verwachting wat het voortgezet onderwijs op deze scholen te bieden heeft.

De Super8day was bijzonder geslaagd. De honderden leerlingen hebben vandaag met hun leerkracht sfeer kunnen proeven op het Anna Lyceum en Anna Mavo. Het jeugdjournaal heeft verslag gelegd van deze leuke en geslaagde dag. Vrijdagavond om 18.45 uur zorgde het jeugdjournaal voor een verslag (zie uitzending gemist). De leerlingen vonden het in ieder geval wel heel erg leuk om presentator Nick Renooy van dichtbij mee te maken…

Een combinatie van verkennen van voortgezet onderwijs en een dag vol afwisseling en plezier zorgde ervoor dat de basisschoolleerlingen met enthousiasme terugkijken en ongetwijfeld niet kunnen wachten op de uitzending van het Jeugdjournaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk