SUN Lekstroom doet mee met de digitale collecte van het Armoedefonds

Om inwoners in het Lekstroomgebied financieel te kunnen helpen werft zij fondsen. SUN Lekstroom is er voor inwoners uit de gemeenten Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Houten, IJsselstein en Lopik. Naast overheidsorganisaties, kunnen ook particulieren donaties doen op de website, zodat mensen, en dus de inwoners van het Lekstroomgebied, die het financieel zwaar hebben gesteund worden in moeilijke tijden.

Het Armoedefonds heeft nu een mooie actie
‘Wij hebben een eigen collectebus op de website van het armoedefonds. De opbrengst van onze collectebus tussen 10 en 31 mei wordt door het Armoedefonds verdubbeld. Dus vraag je netwerk om ons te steunen en vraag ze om een donatie. Klein of groot, dat maakt niet uit. Wil je meer doen? Maak dan je eigen collectebus voor ons aan. Je kunt dan de mensen uit jouw netwerk vragen om iets in jouw collectebus te doen.’

Hulp bij acute financiële nood
Ondanks alle goede voorzieningen in onze maatschappij zijn er veel mensen die in een urgente financiële noodsituatie zijn geraakt. Voor die mensen zet SUN Lekstroom (Stichting Urgente Noden Lekstroom) zich in. Aan mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen, bieden wij hulp bij acute financiële nood. Wij helpen als andere loketten gesloten blijven; hulp in de vorm van een financiële bijdrage (gift) en/of een renteloze lening.

SUN Lekstroom maakt onderdeel uit van een landelijk netwerk
Woont u niet in de gemeente Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Houten, IJsselstein of Lopik, maar wilt u toch gebruik maken van financiële noodhulp? Kijk dan op de website van SUN Nederland. Hulpverleners uit meer dan 100 gemeenten doen al een beroep op een noodhulpbureau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren