Summerschool Events van NBC groot succes

Op 4 juli 2013 organiseerde NBC Congrescentrum de eerste editie van Summerschool Events. Bijna honderd professionals uit de eventbranche kwamen naar Nieuwegein om workshops te volgen, te netwerken en samen de zomer in te luiden. Het was een groot succes. En zo is er een nieuwe traditie geboren.

Eigenaar Justin van Hooijdonk: ‘We wilden dit jaar iets speciaals organiseren voor professionals uit de eventbranche. Een event waar ze nog lang met veel plezier aan zouden terugdenken. Het is onze natuur om gasten in de watten te leggen, maar we wilden ook iets inhoudelijks bieden. Daarom dachten we aan workshops waar eventprofessionals echt iets aan hebben. En zelf vond ik het ook leuk om mijn kennis over locatiemanagement te delen met mijn branchegenoten.’

Begin mei lanceerde NBC een speciale Summerschoolwebsite met het workshopaanbod en vanaf het eerste moment stroomden de aanmeldingen binnen. Uiteindelijk konden de deelnemers diverse workshops volgen.

De Summerschool startte met een lunch in de zonovergoten tuin. Alle gasten, maar ook de medewerkers van NBC Congrescentrum hadden merkbaar plezier in het evenement. Na drie workshoprondes met tussendoor allerlei heerlijke versnaperingen werd de dag afgesloten met een zomerse cocktail op het buitenterras. Als verrassing kregen de deelnemers na afloop een tas met leuke vakantiecadeaus mee. “Ik voel me net een gast in een vijfsterrenhotel!” aldus Renske van de Kieft van Effectgroep. Marketingmanager Mirjam Haarman-Lampe van het NBC: “Deze dag heeft onze verwachtingen overtroffen. En we hebben nu alweer plannen voor volgend jaar!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren