Summer School in de bieb

Meer leren in de zomer? Dat kan in de bibliotheek. Tijdens de Summer School gaan kinderen van 9 t/m 14 jaar aan de slag met robots. Ze kunnen kiezen uit twee programma’s: techniek en media. Tijdens het techniekprogramma leren ze hoe ze een robot kunnen programmeren en bouwen. In het mediaprogramma maken ze hun eigen robotfilm: van storyboard tot video tot bewerking.

De Summer School vindt plaats van 22 t/m 24 augustus. Het programma duurt elke dag van 10.00-16.00 uur. Lunch, snacks en drinken zijn inbegrepen. De laatste dag wordt afgesloten met een diploma en een showcase voor familie en vrienden.

Deelname aan de Summer School kost € 25,- voor leden en € 40,- voor niet-leden. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘Summer School – techniek’ of ‘Summer School – media’). Let op: er kunnen maar 10 kinderen per programma meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!