Summer school Hack je kleding bij de bieb

Altijd al een superheld willen worden? Of droom je meer van een uitvinderscarrière à la Steve Jobs? En heb je in de laatste schoolvakantieweek nog ruimte voor leuke dingen? Tijdens de summer school van bibliotheek De tweede verdieping leer je kleding hacken. Ontwerp bijvoorbeeld een lichtgevende broek en een jas die je smartphone oplaadt. Of maak een pet waarmee je muziek kan maken en een bril met camera.

De summer school vindt plaats van 14 t/m 16 augustus (10.00 uur tot 16.00 uur) bij de bibliotheek. Samen met een ontwerper gaan kinderen in teams aan de slag. Op 16 augustus wordt de summer school afgesloten met een demonstratie van de gehackte kleding voor ouders, familie en vrienden. Aanmelden kan tot 7 augustus via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Summer school’.

‘Hack je kleding’ is geschikt voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deelnemers mogen eigen kleding meenemen die ze ‘slimmer’ willen maken maar de bibliotheek zorgt ook voor genoeg kleding die gehackt kan worden.
De summer school kost, inclusief lunch en drankjes, 30 euro voor leden en 45 euro voor niet-leden (korting met Nieuwegein Stadspas is mogelijk).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren