Succesvol Nieuwegeins Serious Request

Succesvol Nieuwegeins Serious Request

“€ 6.276,85 voor een heel goed doel. Dit betuigt toch weer van een grote sociale betrokkenheid en medeleven van alle Nieuwegeiners. Bedankt!”, sprak Hans Adriani toen hij bekend maakte wat de actie van de Nieuwegeins Serious Request had opgeleverd. De deejays van On Air Radio maakten vanaf 20 december tot zondag 22 december 18.00 uur non-stop radio voor Serious Request in het voormalig Free Record Shop-pand op Cityplaza in Nieuwegein.

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De drie dj’s in het Glazen Huis in Leeuwarden gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren