Subsidieaanvraag project ‘Sturen op succes’

Het college van burgemeester en wethouders heeft kennis genomen van de subsidieaanvraag aan het ministerie van Sociale Zaken voor het project “Sturen op succes”. Dit project is een initiatief van de gemeente Nieuwegein. Het CWI en de gemeente Lopik zijn bij het project betrokken.

Het project is opgezet in het kader van het Innovatieprogramma Werk en Bijstand van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel is het ontwikkelen van een werkwijze gericht op verbetering van de afstemming van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt door het werken met arbeidsmarktgerelateerde klantprofielen. De kern van de beoogde werkwijze is dat de begeleiding van mensen, die rechten hebben op basis van de Wet Werk en Bijstand, afgestemd wordt op de concrete mogelijkheden die zij hebben op de regionale arbeidsmarkt. Het project kent drie onderdelen: een onderzoeksfase, een testfase en wanneer de testfase succesvol is: een implementatiefase.

Of het project doorgaat is afhankelijk van de toekenning van subsidie. Dit wordt in december 2004 bekend. Na toekenning start het project begin 2005.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk