Subsidie voor Multiculturele week

Het college van B&W heeft besloten een subsidieaanvraag van € 7.835 van de Stichting Welzijn Nieuwegein (SWN) ten behoeve van de Multiculturele Week Multi Kleuren Festival te honoreren. De week vindt plaats van 14 tot en met 21 december a.s. en start met een openingsmanifestatie op zondag 14 december in het Multicultureel Centrum in Fort Vreeswijk.

In de Multiculturele Week vinden activiteiten plaats op cultureel, intercultureel, educatief, kunstzinnig, sportief en politiek terrein. In de week participeren naast (organisaties van) de SWN zoals jongerencentrum Time Out, enige buurtcentra en het Multicultureel Vrouwenproject o.a. theater en kunstencentrum De Kom, de bibliotheek, allochtone zelforganisaties, Stichting Mondiaal, het Milieu Educatief Centrum, de Raad van Kerken, basisscholen en sportverenigingen.

De doelstelling van de Multiculturele Week is het bevorderen en kennisnemen en het waarderen van de verschillende culturen die in Nieuwegein met en naast elkaar leven. Daarnaast dient deze week een bijdrage te leveren aan het Nieuwegeinse culturele leven en aan het vergroten van de levendigheid in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk