Studenten ROC koken voor UNICEF

De wereld brandt, maar de kinderen hebben hem niet aangestoken! UNICEF regio Utrecht organiseert in samenwerking met het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland, een benefietdiner op 15 oktober aanstaande. De studenten van de opleiding Horeca van het ROC in Nieuwegein verzorgen een driegangendiner in hun restaurant. De studenten koken zelf, verzorgen de bediening en bezorgen u een goedverzorgde avond. Daarnaast verzorgt singer/songwriter Amado mooie achtergrondmuziek. De opbrengsten van de kaartverkoop en de veiling dragen bij aan de missie van UNICEF: zorgen dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. De kosten voor het driegangendiner bedragen € 39,50.

Tijdens de avond wordt er een veiling gehouden met lokale producten uit Nieuwegein en omgeving. Van een overheerlijk wijn- en kaaspakket tot een dinerbon en wijnproeverij. ‘Fantastisch dat UNICEF gesteund wordt door onze sponsoren, o.a. Kaaswinkel de Smaakzaak, Rietveld Wines, restaurant Slangevegt, Amsterdam Wines en Simon Lévelt’ aldus Anke van Bussel van het ROC.

Het diner vindt plaats op 15 oktober om 18.00 uur in het restaurant van het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland‘Le Pont Bleu’ aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein. Aanmelden kan via benefietdiner.unicef@gmail.com. Hier meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren