‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Sinds een maandje of twee hebben wij een nieuwe kater. Het was geheel onverwachts, maar gelukkig past de kleine goed bij onze twee volwassen katers. De kleine had een slechte start gemaakt, maar door de zorg van de dierenarts er helemaal bovenop gekomen. Afgelopen week was het zover: de kleine Vladimir mocht gechipt worden. Nou, ons katertje was weer handenvol voor de dierenarts. Normaliter glijdt een chip er zo in, maar de huid van de kater wilde niet meewerken. Echter, door de kunde van onze dierenarts en haar assistent is het uiteindelijk toch nog gelukt. Driemaal is scheepsrecht!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk