‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Tegenwoordig zijn we veel met onze gezondheid bezig. We letten op wat we eten, we gaan op tijd naar bed (ahum) en we tellen onze stappen. Niet letterlijk dan, daarvoor gebruiken we een stappenteller. Tegenwoordig heb je hele moderne stappentellers die je aan je smartphone kan verbinden. Ik moet zeggen: ik heb er al drie versleten. De eerste overladen (poef!), de tweede kwam met een dode batterij (awe!) en de derde werkt wel, maar de bijbehorende app is defect. Maar goed, mijn stappen worden wel geteld!… en al mijn polsbewegingen. Hmm, weer 100 stappen erbij…..’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk