‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Soms kom je een heel eind, als je maar gelooft. Het zetten van de eerste stap is altijd de moeilijkste, maar als je eenmaal gaat, moet je doorzetten. Dat moet een zekere zwaan ook hebben gedacht. Nu is een zwaan een stevige vogel, en een botsing doet zwaan en auto weinig goeds, dus het was niet verwonderlijk dat er enkele banen afgezet worden. Maar, de vraag blijft: waarom stak de zwaan de weg over?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk