‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De Pen-i strip bestaat 9 jaar! Nou ja, zo’n beetje. Mensen die de strip al langer volgen, weten dat ik als jaargang 52 weken aanhoud. En tja, dan verschuift de feestdag heel langzaam. Dat is maar een klein detail tegenover het feit dat ik al meer dan 460 strips heb getekend; één voor elke week de afgelopen jaren. Ja, zelfs als pen.nl zelf offline was, heb ik een strip getekend. En ik ben nog lang niet klaar met tekenen! Op naar de 10!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk