Streekbus en auto’s met elkaar in botsing, meerdere gewonden

In Nieuwegein is vanochtend een ongeluk gebeurd tussen een streekbus en twee auto’s. Volgens een getuige zijn zeker drie mensen naar het ziekenhuis vervoerd. De slachtoffers zaten allemaal in de auto’s.

Volgens busvervoerder U-OV zijn de passagiers en de chauffeur ongedeerd gebleven. De brandweer moest in actie komen om de deur van één van de voertuigen los te knippen zodat een bestuurder bevrijd kon worden.

Eerst botsten de bus en een auto op elkaar. De auto rolde na de klap verder en botste op een ander voertuig dat voor een verkeerslicht stond te wachten.

Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur op de kruising van de Plettenburgerbaan (N408) met de Martinbaan. Door het ongeval was de N408 richting Houten afgesloten. Verkeer moest daardoor omrijden via de Structuurbaan of de A27. Wegen rond het ongeluk stonden langdurig vast, en dat leidde tot vertraging bij andere buslijnen. Inmiddels is de weg weer vrij. De Verkeers Ongevallen Dienst doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Eventuele getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren