Straten in deel van de wijk de Doorslag worden opnieuw bestraat

Een deel van de straten in de wijk de Doorslag worden aankomende zomer vernieuwd. Het vernieuwen van de bestrating in de wijk zal gefaseerd worden uitgevoerd om de hinder zo klein mogelijk te houden. Het zou gaan om de Rietgors, Geelgors, Merelplein, Winterkoning, Kwikstaart, Putter, Graspieper, Goudvink, Leeuwerik en de Pimpelmees. In deze straten is een nieuwe bestrating nodig, omdat hier in 2016 het riool van de aangrenzende woningen is vernieuwd. Nadat dit gedaan was, werden de straten tijdelijk hersteld om de grond in te laten zakken. De straten worden nu dus definitief gelegd.

De bewoners van de wijk konden afgelopen week op een inloop-avond tekeningen van het werkgebied inzien. De bewoners waren tijdens deze bijeenkomst vooral ongerust over het bomenbeleid van de gemeente. Er zijn afspraken gemaakt dat de bomen die geen wortelopdruk veroorzaken goed afgeschermd worden om ze niet te beschadigen. Bomen die wel wortelopdruk veroorzaken zullen worden gekapt. Hiervoor zullen enkele bomen worden teruggeplaatst. Dit zal  in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 worden gedaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: