Stormy Sunday: ’New Orleans en Modern Jazz’

Muziekliefhebbers kunnen zondag 12 mei weer genieten van ‘Stormy Sunday’, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of te luisteren. Deze keer leidt de Friese Utrechter Tjitze Vogel de sessie. ‘Stormy Sunday’ is een samenwerking tussen de KunstKOMbinatie en DE KOM. ‘Stormy Sunday’ begint om 15.00 uur.

Tjitze Vogel
Tjitze speelt contrabas en ventieltrombone, componeert, arrangeert en geeft al sinds jaar en dag les van hot tot her in Jazz, compositie en improvisatie. Hij voelt zich thuis in een veelheid van stijlen waarin het naar elkaar luisteren terwijl je speelt centraal staat.

Second Line: Jazz’n’Joy
Jazz is ontstaan in de mengelmoes van het Amerikaanse New Orleans, 100 jaar geleden. ‘Second Line’ is de muziek uit New Orleans, waarin het leven na de begrafenis gevierd wordt en is een eigen swingende stijl van de jazz geworden. Jazz’n’Joy, een vijfmans (m/v) band waarin Tjitze trombone speelt en arrangeert ondersteunt de sessie en ‘sessiegasten’. Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom. De middag is gratis toegankelijk.

Jazz’n’Joy

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren