‘Stormy Sunday’!

Zondag 31 maart is het weer ‘Stormy Sunday’! Wederom staan de deuren van het theatercafé van DE KOM wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Deze keer met Werner – improviseren kun je leren – Janssen. Neem je eigen instrument mee!

Werner Jansen

Werner Jansen
De veelzijdige musicus Werner Janssen is een veelgevraagd jazzsaxofonist, vooral in grote ensembles zoals het Metropole Orkest, de WDR Big Band en de Konrad Koselleck Big Band. De laatste jaren treedt hij ook steeds meer op als dirigent.

Zijn passie is om mensen verder te helpen met improviseren. Hij schreef twee boeken over zijn eigen improvisatiemethode. In zijn workshops en speciale jaarprogramma’s onderwijst hij met veel succes deze methodes.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Sunday. De middag is gratis toegankelijk. De sessie begint om 15.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje als ‘publiek’ ervaren hoe de sessie verloopt is ook een fijne manier om de zondagmiddag door te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren