Stormy Monday met Surinam Soul en fluitist Ronald Snijders

Muziekliefhebbers kunnen maandag 11 december weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren.

Surinam Soul
Vanwege het grote succes van de sessie van 16 januari, leidt de uit Suriname afkomstige Ronald Snijders opnieuw een sessie met als thema Surinam Soul in ons theatercafé. In zijn composities combineert Ronald Snijders duidelijk merkbaar zijn Surinaamse roots (onder andere kaseko- en kawinamuziek) met invloeden uit de jazz, funk, pop en wereldmuziek.

Ronald Snijders
Als fluitist speelde Ronald Snijders op talrijke podia in binnen- en buitenland, samen met zijn bands De Ronald Snijders band en De Ronald Snijders extended band, maar ook als fluitsolist. Zo was hij te gast op het North Sea Jazz Festival te Den Haag en Rotterdam. Als componist maakte Snijders nieuwe Surinaamse kinderliedjes en bracht deze, samen met traditionele Surinaamse liedjes, uit op drie cd’s. Ook componeerde hij muziek in geheel andere stijlen, waaronder Braziliaanse muziek, experimentele muziek, filmmuziek en Westerse klassieke muziek.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Monday. De avond is gratis toegankelijk. Ook voor wie gewoon wil komen luisteren onder het genot van een drankje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren