‘Stormy Monday’ met Funk Impro

Muziekliefhebbers kunnen maandag 10 april aanstaande weer genieten van ‘Stormy Monday’ in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt gitarist Martijn Koolen een sessie met als thema Funk Impro.

Rauwe funkmuziek
Martijn Koolen heeft een voorliefde voor rauwe funkmuziek. In zijn jeugd werd hij gegrepen door de muziek van Funkadelic en Sly & the Family Stone en sindsdien is hij altijd op zoek naar grooves met ziel. Jimi Hendrix inspireerde hem om de gitaar op te pakken en dat is terug te horen in zijn stijl. Koolen is gitaardocent en staat regelmatig op het podium. De jamsessie is gericht op het combineren van groove en improvisatie. Samen spelen en een organisch geheel vormen is hierbij erg belangrijk.

Alle instrumentalisten, zangers  zijn welkom tijdens ‘Stormy Monday’. De avond is gratis toegankelijk. Stormy Monday is een samenwerking tussen de KunstKombinatie en DE KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk