Stormy Monday met: ‘Arturo Escalante & Latino Mood’

Muziekliefhebbers kunnen maandag 16 maart 2020 weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt, of gewoonweg van muziek houdt is vanaf 20.00 uur van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren.

Deze keer leidt Arturo Escalante, begeleid door zijn band Latino Mood de sessie. Het thema van deze avond is ‘Latin Descarga’; en avond met opzwepende en swingende klanken. Latino Mood speelt het eerste half uur, daarna kan iedereen aanschuiven om samen met de band stukken te komen spelen.

Deze Utrechtse formatie Latino Mood speelt Afro-Latin Jazz. Vier ervaren muzikanten. Een drumset zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien. Een poëtische ballad die eindigt in een wilde Montuno. Dat is Latino Mood. Inspiratie komt onder andere van Mongo Santamaría, Paquito d’Rivera, Astor Piazzolla en Dizzy Gillespie.

Latino Mood zijn: Annes Diemont, percussie en zang, Peter Huber, toetsen, Gertjan Rösken, basgitaar en Arturo Escalante, sax en zang. Stormy Monday is een samenwerking tussen de KunstKombinatie en het kunstencentrum van DE KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren