‘Stormy Monday’ goes Classic met o.a. Margit Klaver

Muziekliefhebbers kunnen maandag 16 december van 19.30 uur tot 21.00 uur (!) weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt, of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt Margit Klaver de sessie.

Stormy monday goes Classic
Deze avond staat in het teken van Klassieke muziek die we met verschillende instrumenten gaan samen spelen. Omdat het bijna kerst is spelen we ook een kerstlied. De muziek is te verkrijgen via de sessieleider en kan je van tevoren instuderen. Dan kunnen we de muziek snel samen spelen en er iets moois van maken.

Margit Klaver
Deze sessie wordt geleid door Margit Klaver en Nynke Lambooij, beide werkzaam als docent dwarsfluit en viool aan de KOM. Margit heeft naast deze lessen ook nog een praktijk aan huis en speelt fluit in kamermuziekverband en heeft jarenlang verschillende fluiten gespeeld in het Nederlands Fluitorkest.

Alle instrumentalisten en zangers/zangeressen zijn welkom. De avond is gratis toegankelijk. Stormy Monday is een samenwerking tussen de KunstKombinatie en Kunstencentrum DE KOM.

Margit klaver

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren