Storing aan straatverlichting

Er komen bij de het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwegein regelmatig meldingen binnen over storingen aan de openbare verlichting. De storingen zijn met name in de wijk Galecop, Batau en Doorslag maar kunnen ook voorkomen in andere wijken. Wanneer u overdag de openbare verlichting ziet branden, is men bezig met het traceren van storingen. CityTec streeft ernaar de storingen zo spoedig mogelijk te verhelpen, door de verlichting overdag niet te lang te laten branden.

De wijk Galecop heeft sinds afgelopen weekeinde te kampen met storingen aan de straatverlichting. Een deel van de wijk heeft het weekeinde te kampen gehad met storingen in de straatverlichting. Zo viel de straatverlichting uit in de Timmermanshove.

City Tec heeft de storing gelokaliseerd en gedeeltelijk kunnen oplossen waardoor een gedeelte van de verlichting weer op de normale uren brandt. Er zit overigens ook een breuk in de kabel waardoor de rest van Galecop nog geen straatverlichting krijgt. Het licht is hiervoor handmatig ingeschakeld en dit betekent dat de verlichting 24 uur per dag blijft branden. Totdat de breuk in de kabel is gevonden en wordt gerepareerd. Dan wordt het licht weer automatisch in- en uitgeschakeld op de gebruikelijke tijden. Naar verwachting wordt de kabel nog deze week gerepareerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren