Katern

Stijldansen in Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Om inwoners van Nieuwegein vitaal en gezond te houden heeft de buurtsportcoach in de periode november – mei wekelijks een stijldansles georganiseerd gericht op de beginnende danser(es).

Er is inmiddels een gezellige vaste groep ontstaan van 8 paren waardoor er weer een vervolg gegeven kan worden aan deze activiteit. In de periode september – november wordt er een vervolg gegeven aan het stijldansen door Verbindion die opnieuw een periode van 12 lessen organiseert. Alle huidige deelnemers zijn uitgenodigd om met dit vervolg mee te doen, maar ook nieuwe deelnemers zijn natuurlijk van harte welkom!

De danslessen starten op dinsdag 27 september 2016 en vinden plaats van 18.45 – 19.45 uur in de Multifunctionele ruimte van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. De danslessen worden begeleid door de ervaren dansleraar Hans van de Hoef. Hij heeft in het verleden met groot succes danslessen verzorgd in Nieuwegein en omgeving en staat garant voor veel dansplezier. Uiteraard is na de dansles gelegenheid voor een hapje en een drankje in Brasserie H2O.

Voor deelname wordt een vergoeding gevraagd van € 48,00 per persoon voor 12 danslessen. Voor meer informatie over stijldansen of inschrijving voor de lessen kan contact opgenomen worden met buurtsportcoach Dennis Boele via d.boele@merwestein.nl of tel. (030) 600 42 61.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk