Stichting Evenementen Verkeersregelaars doneert € 500,- aan Stichting Leergeld Nieuwegein

De Stichting Evenementen Verkeersregelaars Nieuwegein (S.E.V.N.) is opgericht in 2014 om de door de vergunningverlener (de betreffende gemeente) vereiste verkeersregelaars tegen geringe kosten beschikbaar te kunnen stellen bij evenementen in Nieuwegein en omgeving. Zoals bijvoorbeeld de Avond4daagse, Vreeswijk bij Kaarslicht, Obstacle Run bij Down Under en Koningsdag in Vreeswijk en Nieuwegein Noord. De vergoeding die de Stichting Evenementen Verkeersregelaars Nieuwegein hiervoor vraagt is gering om de kosten voor de organisaties niet uit de hand te laten lopen. Beroepsverkeersregelaars inzetten zou immers onbetaalbaar zijn.

Jaarlijks wordt vanuit de aldus opgebouwde reserve een bedrag gereserveerd voor een schenking aan een maatschappelijk actieve organisatie in Nieuwegein. Zoals De Voedselbank of de molen in park Oudegein. Voor 2022 is deze schenking van € 500,- bestemd voor de Stichting Leergeld Nieuwegein.

Op vrijdag 30 september vond de overhandiging plaats van een cheque aan de Stichting Leergeld Nieuwegein in het Stadshuis in aanwezigheid van o.a. de voorzitter van de Evenementen Verkeersregelaars Loek Verhoef.

Over Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Nieuwegein helpt kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen die minimale financiële middelen hebben. Zo kunnen ook deze kinderen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, want nu meedoen is straks meetellen.

Ook helpt Leergeld bij benodigdheden voor school, sportkleding en contributie, muziek- en zwemlessen, aanschaf van een fiets en een laptop (vanaf het Voortgezet Onderwijs) in samenwerking met de Gemeente Nieuwegein. Bent u of uw kind in het bezit van een Nieuwegein Stadspas, dan kunt u gebruik maken van de voorzieningen van Stichting Leergeld Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk