Stichting De Ruilfabriek geeft tijdens NL DOET glossy magazines een tweede leven!

De Stichting De Ruilfabriek uit Nieuwegein zoekt gebruikte, nog goed uitziende glossy magazines. De magazines mogen wat ouder zijn. Het gaat om de luxure magazines, dus geen roddelbladen ed.

Dus heb jij nog wat oude magazines over waar je niks meer mee doet? Dan zijn ze bij De Ruilfabriek meer dan welkom! Samen met vele vrijwilligers zullen zij ervoor zorgen dat deze magazines op 11 maart, tijdens NL DOET weer op een mooie plek terecht komen.

Je kunt de magazines tot en met 10 maart inleveren bij de De Ruilfabriek Conceptstore op winkelcentrum Cityplaza.

Over De Ruilkfabriek
De Ruilfabriek is een winkel waar lifestyle, fashion, workshops, ideeën en duurzaamheid samenkomen. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is De Ruilfabriek veel meer dan een plek waar je spullen kunt ruilen.

Conceptstore
In de shop ruil je naast items ook kennis, kunde, diensten, ervaring, fun en plek. Zo kun je er shoppen, koffie drinken, flexwerken en workshops volgen!

Flexwerklounge
De Ruilfabriek gelooft dat er mooie dingen ontstaan als je in een inspirerende omgeving werkt. Een plek waar je andere ondernemers of werknemers ontmoet en je je netwerk vergroot. Het beste van dit concept: een uur flexwerken kost maar € 2,50! Voor de fanatiekeling die meer dan 20 uur per maand komt werken, is er een voordelig abonnement. Voor € 50,00 per maand mag je onbeperkt flexwerken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk