Katern

Stichting ‘Dag Zonder Zorgen’ haalt € 572,50 op tijdens spinningsmarathon

Afgelopen zaterdag werd er weer volop gesport voor de stichting ‘Dag Zonder Zorgen.’ Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar,  die het niet al te breed hebben, van een dagje uit kunnen genieten. Een dag, waar anders geen geld voor zou zijn.

In 2016, de eerste keer dat de stichting op stap ging, genoten met 22 gezinnen (54 kinderen en 31 volwassen) van een dagje Apenheul in Apeldoorn. Dit jaar staat een dagje Plopsaland de Panne (België) op de agenda. ‘Deze dag zal weer in het teken staan van het organiseren van gezinsactiviteiten ten behoeve van het welzijn van kwetsbare jonge mensen. Dit jaar gaan we op 6 mei, de laatste week van de mei vakantie, naar Plopsaland en zoals het er nu naar uitzie gaan we met 100 man!’ aldus Rick de Jong, bestuursvoorzitter en oprichter van de stichting.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers gingen een kijkje nemen in Wellness & Healthclub ‘New Style’ in Nieuwegein waar lekker gespind werd voor het goede doel en spraken daar met Rick de Jong. (Zie bovenstaande video)

Om de spinningsmarathon nog aantrekkelijker te maken had Canon een camera beschikbaar gesteld om te verloten onder de deelnemers van de  spinningsmarathon. In totaal werd deze dag maar liefst € 572,50 opgehaald.

Rick de Jong: ‘Trappen voor een goed doel. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel mensen zijn die onze lokale actie steunen. De deelnemers waren zo enthousiast dat er in het najaar een nog groter event wordt georganiseerd. Wij zijn daar zeer verheugd over als stichting.’

Frans Evers en Rick de Jong

One thought on “Stichting ‘Dag Zonder Zorgen’ haalt € 572,50 op tijdens spinningsmarathon

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk