Stichting Bouwgein één van de winnaars Rabo ClubSupport 2021

Groot feest deze week bij Stichting Bouwgein in Nieuwegein. Donderdag 4 november werd namelijk bekend dat zij één van de winnaars waren van Rabo ClubSupport 2021. Zij ontvingen die avond een cheque van € 3.000,- uit handen van paralympiër Chantalle Zijderveld.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom was een deel van de verenigingen en sportclubs uit Utrecht e.o. uitgenodigd in de kantine van Handbalvereniging Leidsche Rijn en Voetbalvereniging PVCV voor een feestelijke avond. Na een inspirerend programma met o.a. eerder genoemde paralympiër en een spreker van NOC*NSF, maakten alle genodigden hun eigen envelop met cheque open met daarop het gewonnen bedrag. Een bedrag naar rato van het aantal online verworven stemmen die zij afgelopen week zelf verzameld hadden. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen uitwisselden.

Trots
Stichting Bouwgein is enorm trots dat er zoveel leden op Bouwgein gestemd hebben. Dit betekent dat er in de regio veel mensen zijn die de huttenbouwspeeltuin een warm hart toedragen. Om te eindigen in de top 3 van de 71 clubs en verenigingen die meededen in de regio Utrecht dat geeft een blij en voldaan gevoel, aldus Christine Aaftink (bestuurslid Stichting Bouwgein). “Het is een mooie waardering voor alle vrijwilligers die er wekelijks voor zorgen dat de huttenbouwspeeltuin open kan”. Bouwgein gaat het bedrag besteden aan nieuwe picknicktafels en buitenspeelgoed voor de kinderen.

Versterken van het club- en verenigingsleven
Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Utrecht e.o. € 75.000,- in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om dat doel te helpen verwezenlijken. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. In heel Nederland steunt de coöperatieve Rabobank daarom sportclubs en verenigingen, met behulp van haar leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren