Steunpunt Mantelzorg en (Inkomsten) Belasting

Steunpunt Mantelzorg in Nieuwegein geeft maandag 8 februari aanstaande weer een voorlichtingsmiddag met betrekking tot de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting over het jaar 2015. De eerste jaaropgaven zijn binnen. Nu alle kosten eens op een rijtje zetten.

Vanaf 2006 kennen we de huidige vorm van de Zorgverzekering. In het begin was de (aanvullende) premie aftrekbaar. Dit is ook sinds enkele jaren veranderd. Premies en het (verhoogde) eigen risico is niet aftrekbaar. Steeds meer zaken verdwijnen die fiscaal aftrekbaar zijn. Op de voorlichtingsmiddag komt u te weten wat wel aftrekbaar is en wat de wijzigingen zijn die u raken.

De voorlichting is op maandag 8 februari 2016 van 14.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden in De Wenck aan het Wenckebachplantsoen 85 A in Nieuwegein (gratis parkeren). Voor koffie/thee wordt een eigen bijdragen van € 0,50 per kopje gevraagd. U kunt zicht tot uiterlijk 2 februari aanstaande aanmelden middels een e-mailtje te sturen naar: steunpuntmantelzorg@vitras.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk