Steun scholen Rundu, uhm Galecop

Er is veel ‘politiek’ gedoe rondom de basisscholen in Galecop. Er moet een keuze gemaakt worden tussen nieuwbouw of verbouwen, of wellicht wel allebei. Deze kwestie loopt al langere tijd, met alle problemen van dien. Via de E-mail kregen we een bericht binnen van Klaas Hulzebos, Voorzitter MR Koningin Julianaschool. Wie een kijkje gaat nemen bij de noodlokalen van de scholen in Galecop kan met eigen ogen zien dat het grootste deel rijp is voor de sloop. De Wethouder voor onderwijs, mevrouw C.G.J. Breuer, de commissie SOC en de heer Dick Visser zijn hier al geruime tijd druk mee. Helaas vordert één en ander echter langzaam.

Over een aantal zaken maken de ouders van de leerlingen zich al geruime tijd zorgen. ‘Allereerst zijn er de problemen met de huidige gebouwen voorziening. De meeste ‘bijgebouwen’ zijn al over hun uiterste houdbaarheidstermijn heen. Tevens is klimaatbeheersing in deze gebouwen een drama. De infrastructuur rondom de gebouwen is ook ronduit matig te noemen, waarbij onze grootste zorg uit gaat naar de veiligheid’. Klik hier om het hele bericht te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren