Katern

Stephan Cinjee nieuwe hoofdtrainer van Koveni vanaf het seizoen 2019/2020

Korfbalvereniging Nieuwegein (Koveni) kondigt met trots aan dat Stephan Cinjee de nieuwe trainer/coach is van het vlaggenschip van Koveni. Cinjee komt over van RDZ uit Zeist waar hij een tijd lang speler maar ook twee jaar hoofdtrainer was van het eerste team.

Stephan: “Ik ga aan de slag bij Koveni omdat ik het korfballeven miste en in Koveni een mooie uitdaging zie. We kunnen veel ontwikkelen en er zit potentie in de selectie en jeugd. Doelstelling is om plezier te krijgen in het spel en een hecht team te creëren daarnaast doorgaan met wat de vorige trainer heeft neergezet. Ik hoop dat de leden en supporters mij met open armen zullen ontvangen en dat we met zijn allen Koveni naar een hoger niveau kunnen tillen.” Cinjee heeft getekend voor 1 jaar met optie tot verlengen.

Het bestuur is heel blij dat Stephan de uitdaging bij Koveni heeft willen aannemen. Zijn eerste actie als trainer zit er alweer op. Stephan leidde de Zomertraining (elke maandagavond van 20.00-21.00 tijdens de zomer op het veld van Koveni voor wie wil) een paar weken geleden. Bij die Zomertraining heeft hij ook kennisgemaakt met het grootste deel van de Selectie. Koveni heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking met Stephan Cinjee helemaal goed gaat komen.

Stephan Cinjee (rechts) na het ondertekenen van het contract met de voorzitter van Koveni, Marco van Weverwijk (links)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren