Stem op de Gein Express en zorg dat ze die 5.000,- euro binnen halen!

Voor de vierde keer organiseert de ING de campagne ‘Help Nederland vooruit’. De campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Voor Nieuwegein doet de stichting Gein Express mee en ze doen het niet verkeerd. Ten tijde van dit schrijven staan ze op een tweede plek en zijn ze in de race voor die 5.000,- euro die ze hard nodig hebben. U kunt ze helpen door op de Gein Express te stemmen en ze nummer 1 te maken!

De stichting Gein Express heeft als doel om eenzame- en minder draagkrachtigen ouderen in Nieuwegein een gezellig dagje uit te bezorgen. Maandelijks ontvangen de ouderen hetzij per mail of per post een nieuw programma waaruit een keuze kan worden gemaakt. De ouderen worden thuis opgehaald en later op de dag weer teruggebracht. Dit alles verzorgt door zeer toegewijde vrijwilligers uit Nieuwegein.

Om het project gaande te houden is de bus van essentieel belang. Naast allerlei maandelijkse kosten zijn met name de kosten voor onderhoud van de bestaande bus maar ook het reserveren voor aanschaf van een nieuwe bus met rolstoellift belangrijk. De kosten voor aanschaf van een nieuwe bus zijn circa 60.000 euro. Iedere euro is daarbij welkom, dus ook een eventuele donatie van de ING. Geeft u uw stem en zorg dat ze die 5.000,- van het ING Nederland Fonds binnenhalen voor de nieuwe bus.

Klik hier om te stemmen Stemmen kan nog tot 10 februari aanstaande.

Op verschillende ING advieskantoren in Nederland wordt op 9 maart aanstaande bekend gemaakt welk lokaal initiatief welk bedrag heeft gewonnen. De hoogte van dit bedrag varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft.

2 thoughts on “Stem op de Gein Express en zorg dat ze die 5.000,- euro binnen halen!

 1. Conny van der Wal

  Beste lezers,

  Graag zoveel mogelijk doorsturen naar kennissen,vrienden,familie en al jullie netwerken, FB
  We gaan natuurlijk voor de eerste plaats.
  De andere initiatieven, zijn ook goede doelen.
  Maar niet uit Nieuwegein.
  De GeinExpress verdiend al jullie stemmen.
  Alvast dank,

  Groet van :
  Conny van der Wal

 2. John

  Waarom stemmen op de gein express?erg onzinnig voor die te dure ritten.
  Er komt geld genoeg binnen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren